Croissants de masa danesa 🥐

Croissants de masa danesa 🥐

Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Croissants de masa danesa 🥐. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Croissants de masa danesa 🥐 is one of the most popular of current trending foods on earth. It's simple, it's quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. Croissants de masa danesa 🥐 is something that I have loved my entire life. They're fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Croissants de masa danesa 🥐, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Croissants de masa danesa 🥐 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Croissants de masa danesa 🥐 is 25 piezas medianas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Croissants de masa danesa 🥐 estimated approx 2 horas.

To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Croissants de masa danesa 🥐 using 12 ingredients and 11 steps. Here is how you cook it.

Rellénalo de cualquier manera y seguirá siendo delicioso.
#danesa3

Ingredients and spices that need to be Take to make Croissants de masa danesa 🥐:

  1. 425 gr harina fuerte
  2. 75 gr azúcar blanca
  3. 23 gr levadura seca
  4. 3 gr nuez moscada (opcional)
  5. 4 gr harina de malta
  6. 9 gr sal
  7. 5 ml vainilla
  8. 165 ml leche
  9. 2 pzas huevo
  10. 23 gr mantequilla
  11. 225 gr margarina flex
  12. 1 huevo para barnizar

Steps to make to make Croissants de masa danesa 🥐

  1. Mise en place listo.
  2. Después de cernir la harina, pasamos a la mesa de trabajo. Agregamos todos los ingredientes secos y revolvemos un poco para que se mezclen. Comenzamos a agregar los huevos y vamos incorporando a la masa. De igual forma agregamos por poco la leche, esta debe estar tibia. Continuar mezclando.
  3. Cuando la masa esté integrada, agregamos los 23 gr de mantequilla a punto de pomada. Continuamos amasando para incorporar todo, consiguiendo una masa suave y flexible. Al tener la masa lista y trabajada, pasamos a un recipiente para dejar reposar una hora.
  4. Por lo mientras trabajamos con la margarina. En un pedazo de papel encerado colocamos la margarina y aplanamos con el rodillo procurando mantener su forma original. Reservamos.
  5. Con la harina al doble de su tamaño, la ponchamos y en el centro hacemos dos cortes transversales. Con el rodillo aplanar de los extremos hasta obtener una figura semejante a una flor.
  6. En el medio colocamos la margarina y envolvemos de esquina y contra esquina. Acomodar dejando el lomo en la mano izquierda y la abertura en la mano derecha.
  7. Estiramos para dejar una masa delgada sin que se desborde la margarina por las orillas. Con la masa estirada se hacen dos dobleces sencillos y uno doble. Pera ello, llevamos al centro la parte superior y después con la inferior la cubrimos. Nuevamente el lomo queda a la izquierda y la abertura a la derecha. Repetimos este paso una vez más (estirar y doblar).
  8. Al tener dos dobleces sencillos pasaremos a hacer el doble. Llevamos los dos extremos al centro y cerramos cómo un tríptico. Deben verse los dobleces al cerrar. Nuevamente estiramos la masa y esta quedará lista para usarse.
  9. Para guiarse se puede hacer marcas en la masa. Cortamos triángulos y en el medio se agrega chocolate semi amargo sí así lo desea. En el centro de la base hacemos un pequeño corte. Doblamos las puntas hacia afuera y del centro enrollar para formar la figura del croissant. Repetir el paso con el resto de la masa.
  10. Cuando estén listos, en una charola con papel encerado los dejamos repasar al menos 30 minutos para que fermenten nuevamente. Pasado el tiempo barnizar con huevo y finalmente hornear a 180 •c por 25 minutos o hasta que estén dorados. El horno debe precalentarse 20 minutos antes de su uso.
  11. Después de dejar enfriar los croissants están listos. :)

As your experience as well as self-confidence expands, you will certainly discover that you have much more natural control over your diet as well as adapt your diet plan to your personal preferences over time. Whether you wish to offer a recipe that utilizes less or even more ingredients or is a bit more or less hot, you can make easy modifications to accomplish this objective. In other words, start making your dishes on time. When it comes to fundamental cooking abilities for novices you don't need to discover them yet only if you grasp some easy cooking strategies.

This isn't a complete overview to fast and simple lunch recipes however its good food for thought. With any luck this will get your innovative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family without doing too many square meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this special food How to Prepare Super Quick Homemade Croissants de masa danesa 🥐. Thanks so much for your time. I am confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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