Rollo de chile poblano hojaldrado! 👨🍳🔥

Hey everyone, it is Jim, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Rollo de chile poblano hojaldrado! 👨🍳🔥. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Rollo de chile poblano hojaldrado! 👨🍳🔥 is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's easy, it is quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. They are fine and they look wonderful. Rollo de chile poblano hojaldrado! 👨🍳🔥 is something that I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Rollo de chile poblano hojaldrado! 👨🍳🔥, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Rollo de chile poblano hojaldrado! 👨🍳🔥 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Rollo de chile poblano hojaldrado! 👨🍳🔥 is 2 porciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Rollo de chile poblano hojaldrado! 👨🍳🔥 estimated approx 1 hora aprox.
To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Rollo de chile poblano hojaldrado! 👨🍳🔥 using 20 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.
#chilepoblano
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Rollo de chile poblano hojaldrado! 👨🍳🔥:
- 175 g chile poblano
 - 45 g nuez
 - 75 g queso crema
 - 100 g pasta de hojaldre
 - 12.5 g huevo
 - 5 g ajonjolí
 - 1.25 g orégano
 - 1.25 g sal
 - 1.25 g pimienta gorda
 - 62.5 g tomate
 - 37.5 g cebolla
 - 1.25 g ajo
 - 50 mililitros aceite
 - 100 g papa pequeña
 - 12.5 g media crema
 - 2 piezas chile guajillo
 - 25 g grano de elote
 - 1.25 g pimienta
 - 1.25 g chile en polvo
 - 1.25 g romero
 
Steps to make to make Rollo de chile poblano hojaldrado! 👨🍳🔥
- Preparamos nuestra mise en place con todos nuestros ingredientes a utilizar.

 - Comenzamos a pesar cada uno de nuestros ingredientes en su presentación original para escribir el peso neto de cada uno, posteriormente porcionamos cada uno de nuestros ingredientes según la cantidad a utilizar.



 - Primeramente colocaremos un comal en flama media para azar nuestros chiles poblanos por 5 minutos aproximadamente, una vez hecho esto, pelamos nuestros chiles y hacemos una pequeña abertura para retirarle las semillas y vainas (Podemos lavarlos para que queden más limpios).


 - Ya limpios nuestros chiles, colocamos en una licuadora los granos de elote, la media crema, el queso crema y la nuez, posteriormente, licuamos hasta obtener una mezcla espesa que servirá para el relleno de nuestros chiles.



 - Ya teniendo nuestro relleno, colocamos harina en nuestra mesa de trabajo, posteriormente, ponemos la pasta de hojaldre y con ayuda de un rodillo comenzamos a estirar hasta tener un grosor de medio centímetro aproximadamente. Una vez estirada con ayuda de un cuchillo realizamos cortes transversales en la masa para formar triángulos con los cuales cubriremos nuestros chiles.


 - En la ranura de nuestros chiles comenzaremos a agregar su relleno, ya rellenos, colocamos los triángulos de masa en cada chile a manera de envolverlo y cubrirlos perfectamente. Los colocamos en una charola, batimos el huevo y con ayuda de una brocha barnizamos cada chile, una vez barnizados, espolvoreamos ajonjolí sobre estos mismos y horneamos por 20 minutos a 180°C.



 - Mientras se hornean nuestros chiles, tostamos el chile guajillo con el tomate, la cebolla y el ajo, una vez tostados, en un recipiente con agua agregamos los chiles para hidratarlos y retirarles la semilla. Posteriormente, colocamos todos estos ingredientes en una licuadora con 50 ml de agua y obtendremos una salsa. La cual, una vez licuado, reduciremos en un sartén a fuego medio con 15 ml de aceite para poder obtener una consistencia más espesa. Reservamos.



 - Por su parte, las papas las partimos en gajo, posteriormente barnizamos con 10 ml de aceite y apoyándonos de una brocha, mezclamos la pimienta con el chile en polvo y romero, espolvoreamos sobre estas mismas papas y horneamos por 20 minutos a 200°C. Para que se ablanden. Reservamos.



 - Una vez teniendo todo listo, montamos según sea el agrado y servimos. Disfruta.!!!


 
As your experience and self-confidence grows, you will certainly find that you have a lot more natural control over your diet regimen and adapt your diet plan to your personal preferences in time. Whether you want to serve a recipe that makes use of fewer or even more ingredients or is a little bit essentially hot, you can make easy modifications to accomplish this goal. In other words, begin making your recipes on time. As for standard cooking skills for newbies you don't require to discover them however just if you master some basic cooking strategies.
This isn't a complete guide to fast and easy lunch dishes but its great food for thought. Ideally this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your household without doing a lot of square meals on your journey.
So that is going to wrap it up for this exceptional food How to Prepare Favorite Rollo de chile poblano hojaldrado! 👨🍳🔥. Thanks so much for your time. I am confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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