Tarta de Frutas

Tarta de Frutas

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Tarta de Frutas. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Tarta de Frutas is one of the most popular of current trending foods in the world. It's enjoyed by millions every day. It's simple, it is quick, it tastes yummy. They're nice and they look wonderful. Tarta de Frutas is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Tarta de Frutas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tarta de Frutas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Tarta de Frutas is 8 - 10 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Tarta de Frutas estimated approx 2 a 3 horas.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can have Tarta de Frutas using 19 ingredients and 24 steps. Here is how you can achieve that.

Tarta mediana de 9 pulgadas de diámetro.

Ingredients and spices that need to be Take to make Tarta de Frutas:

  1. Galleta de Pie
  2. 112 g harina
  3. 1 1/2 cditas icing sugar o azúcar blanca
  4. 70 g mantequilla sin sal (ablandada)
  5. 1 yema de huevo
  6. 1-2 cdas agua
  7. al gusto frijoles o garbanzos para evitar que infle la galleta
  8. Crema Pastelera
  9. 1/2 taza (100 gr) azúcar
  10. 1/4 taza (28 gr) Maicena (Fécula de maíz)
  11. 1 1/2 taza (360 gr) leche entera
  12. 4 yemas de huevo
  13. 30 g mantequilla sin sal
  14. 1 cdita extracto de vainilla
  15. 1 cdas whisky ⭐ (opcional pero importante)
  16. Cubierta de frutas
  17. 7 fresas medianas
  18. 1/2 mango grande
  19. al gusto frutas

Instructions to make to make Tarta de Frutas

  1. Galleta
  2. Cernir harina y icing sugar en un bowl.
  3. Agregar mantequilla ablandada, yemas y agua (esta última poco a poco para no pasarnos de humedad en la masa) y amasar con las manos hasta hacer una masa sin grumos o marmoleado y quedé suave.
  4. Hacer una bolita con la masa y cubrir con plástico y dejar en el refrigerador alrededor de 30 min.
  5. Al sacar la masa del refrigerador precalentar el Horno a 400 F o 200 C.
  6. Con ayuda del plástico y de un aplanadora extiende la masa de forma circular. (Si es necesario enharina el aplanador y la superficie)
  7. Engrasa el molde con spray antiadherente de cocina.
  8. Coloca la masa aplanada y con ayuda de los dedos aplasta la galleta para que tome la forma del molde. Puedes hacer una corona en las orillas usando los dedos pulgar e índice.
  9. Pica la galleta varías veces con un tenedor.
  10. Colocar encima de la galleta papel encerado o aluminio y frijoles o garbanzos para evitar que la galleta se infle en el horneado.
  11. Hornear alrededor de 20 min (usando molde de metal) o 30 min (usando molde de cerámica) hasta que la galleta esté dorada de las orillas y asegúrate de que el centro o la parte baja esté cocida.
  12. Sacar del horno y dejar enfriar.
  13. Crema pastelera
  14. En una cazuela profunda y chica/mediana poner el azúcar y la Maicena y mezclar.
  15. En un recipiente aparte mezclar las yemas y la Leche.
  16. Colocar la cazuela a fuego medio y agregar la mezcla de leche y huevo.
  17. Batir con globo en todo momento hasta que se haga una cuajada. (Asegúrate de no dejar grumos en la orillas de la cazuela)
  18. Una vez cuajada la mezcla bajar a fuego bajo y agregar mantequilla y vainilla y seguir batiendo hasta que esté homogénea la crema.
  19. Apagar el fuego, agregar whisky y volver a batir.
  20. Dejar enfriar un poco y vaciar la crema pastelera en la galleta de pie cuando aún está caliente.
  21. Dejar enfriar para poder agregar cubierta de frutas.
  22. Cubierta de frutas
  23. Cortar / rebanar las frutas al gusto.
  24. Colocar las frutas arriba de nuestro pie encajando ligeramente sobre la crema pastelera para que no se muevan o resbalen (asegúrate de que la crema pastelera está fría o a témpera ambiente si no la fruta se hará fea con el calor).

As your experience and self-confidence grows, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet and adjust your diet to your personal preferences over time. Whether you intend to offer a recipe that uses less or more active ingredients or is a little bit basically spicy, you can make simple modifications to accomplish this goal. To put it simply, begin making your dishes on time. As for basic food preparation abilities for newbies you don't require to discover them but only if you understand some basic cooking techniques.

This isn't a total guide to fast and also easy lunch dishes however its excellent something to chew on. Hopefully this will obtain your creative juices moving so you can prepare delicious meals for your family without doing way too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up for this special food How to Prepare Award-winning Tarta de Frutas. Thank you very much for your time. I am sure you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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