Figuras de masa danesa

Hey everyone, it's Brad, welcome to our recipe site. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Figuras de masa danesa. It is one of my favorites. For mine, I will make it a bit unique. This will be really delicious.
Figuras de masa danesa is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's easy, it's fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. They're nice and they look fantastic. Figuras de masa danesa is something which I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Figuras de masa danesa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Figuras de masa danesa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Figuras de masa danesa is 12 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Figuras de masa danesa estimated approx 1h 30 min.
To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Figuras de masa danesa using 13 ingredients and 15 steps. Here is how you cook that.
es decir, que es una masa que está elaborada en capas intercaladas con margarina, que es lo que le da una textura diferente al resto de los panes.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Figuras de masa danesa:
- 425 gr harina
 - 75 gr azúcar blanca
 - 12 gr levadura en polvo
 - 1/2 de cucharadita de sal
 - 5 ml vainilla
 - 2 piezas huevo
 - 165 ml leche
 - 25 gr mantequilla
 - 225 gr margarina
 - relleno
 - 100 gr chocolate
 - c/n crema pastelera
 - c/n nueces
 
Steps to make to make Figuras de masa danesa
- Se pesan los ingredientes y se prepara la mise en place

 - Se mezclan cuidadosamente los ingredientes secos (azúcar, canela, sal, levadura), se tira en la mesa y se hace un volcán, se vacían los huevos y la vainilla y se empieza a mezclar



 - Le agregamos poco a poco la leche hasta tener una masa más conformada, una vez está lista le agregamos la mantequilla hasta mezclarla


 - Seguimos amasando le agregamos la leche qué necesite, y la ponemos a fermentar hasta que doble sus tamaño y la ponchamos



 - Con ayuda de nuestro papel encerado hacemos nuestra placa de margarina, por otro lado enharinamos nuestra mesa y bajamos nuestra masa



 - Le hacemos un corte en forma de cruz, sacamos las pestañas y las estiramos y colocamos nuestra placa de margarina en medio



 - Tapamos con nuestras pestañas la margarina le damos la vuelta con nuestro rodillo estiramos



 - Hacemos el primer doblez y estiramos



 - Hacemos el segundo doblez



 - Hacemos el último doblez y dejamos refrigerar por 15 minutos para trabajar con mayor facilidad y volvemos a estirar dividimos en tres partes


 - Una parte la estiramos y hacemos cortes triangulares, cortamos en la parte de la base del triángulo y las esquinas las empujamos hacia afuera, le ponemos un poco de chocolate semi-amargo



 - Enrollamos de la parte más grande a la más pequeña, las ponemos en nuestra charola y las barnizamos con huevo

 - La otra parte de la masa la estiramos y hacemos cuadros en un lado le ponemos unas rallitas de chocolate y del otro lado también, doblamos y barnizamos con huevo



 - Con la última pieza de masa qué dividimos al principio hacemos otros cuadros llevamos dos esquinas hacia adentro y rellenamos con crema pastelera y decoramos con una nuez



 - Con lo sobrante de la masa, volvemos a amasar con el rodillo y cortamos en cuadros llevamos todas las esquinas hacia adentro y decoramos con crema pastelera, metemos al horno a 180 grados por 20 minutos y listo



 
As your experience as well as self-confidence grows, you will find that you have more all-natural control over your diet and adapt your diet to your personal tastes with time. Whether you wish to offer a dish that uses less or even more components or is a bit more or less zesty, you can make basic adjustments to accomplish this goal. To put it simply, begin making your dishes on schedule. As for fundamental cooking skills for beginners you don't require to discover them however just if you grasp some simple cooking strategies.
This isn't a complete guide to quick and simple lunch dishes yet its good food for thought. Hopefully this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that is going to wrap it up with this exceptional food Steps to Make Ultimate Figuras de masa danesa. Thank you very much for your time. I am sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment