Bollitos rellenos

Hello everybody, it is me, Dave, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Bollitos rellenos. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Bollitos rellenos is one of the most popular of recent trending foods in the world. It's enjoyed by millions every day. It's easy, it is quick, it tastes yummy. Bollitos rellenos is something that I have loved my entire life. They are nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Bollitos rellenos, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Bollitos rellenos delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Bollitos rellenos is 18 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Bollitos rellenos estimated approx 1hr 30 min.
To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook Bollitos rellenos using 18 ingredients and 15 steps. Here is how you cook it.
Una receta muy fácil de preparar, y además va muy bien como acompañamiento para algunas preparaciones. #bollos3
Ingredients and spices that need to be Get to make Bollitos rellenos:
- 630 gr harina suave
- 60 gr azúcar
- 30 gr leche en polvo
- 24 gr levadura seca
- 350 ml agua
- 30 gr mantequilla
- 30 gr margarina
- ingredientes para relleno
- 200 gr chorizo cocido
- 100 gr jamón
- 100 gr piña
- 100 gr queso de preferencia para gratinar
- extras
- 1 pza huevo (para barnizar)
- c/n ajonjolí o alguna semilla de preferencia para decorar
- c/n leche
- c/n aceite
- 2 pzas papel encerado
Instructions to make to make Bollitos rellenos
- Preparar nuestro mise en place.

- Comenzar agregando todos los polvos en un bowl (azúcar, leche en polvo y harina). Mezclarlos muy bien.



- Poner nuestra mezcla en una superficie lisa, agregando nuestra levadura en polvo y mezclando con las manos.



- Hacer un pequeño volcán con nuestros polvos. Agregar nuestra agua a una temperatura tibia, y comenzar a incorporar desde el centro poco a poco.



- Necesitamos incorporar todos nuestros ingredientes, y posteriormente agregaremos nuestra mantequilla y margarina, estás deben estar a temperatura ambiente. Amasaremos hasta obtener una textura suave, y agregaremos un poco de leche para mejorar aún más el resultado final.



- Pellizcaremos delicadamente nuestra masa, hasta incorporar muy bien nuestra leche, y continuaremos amasando hasta obtener una suave.


- Una vez elaborada nuestra masa, en un bowl más grande que el tamaño de nuestra masa. Untaremos un poco de aceite en las paredes, y agregaremos nuestra masa.


- La tapamos con una bolsa de plástico o vitafilm. Y la dejamos reposar en un lugar cálido, el tiempo necesario hasta que duplique su tamaño.


- La sacamos y la pochamos sobre nuestra mesa. Amasamos un poco y comenzamos a pesar nuestra masa en porciones de 50 gr. Al igual yo hice pequeñas bolitas de 15 gr, para elaborar tréboles.



- Ahora bien, para rellenar nuestros bollos. Haremos una pequeña tortilla, y agregaremos nuestros ingredientes en una cantidad moderada.



- Los cerraremos juntando y pellizcando las orillas, y bolearemos con la palma de nuestras manos de manera circular.



- Dejaremos reposar nuestros bollos en una charola con papel encerado, por el tiempo que sea necesario, hasta que aumenten un poco más de tamaño. Posteriormente, los barnizaremos y agregaremos nuestro ajonjolí para decorar.



- Llevaremos a nuestro horno precalentado a 180 °C. Y los dejaremos ahí por un tiempo de 20 a 25 min aproximadamente.


- Haremos el mismo procedimiento haremos si elaboramos nuestros tréboles. Solo que pondremos 3 bolitas en cada molde de mantecada previamente enharinado.

- Una vez que tomen un buen color, los sacaremos y estarán listos nuestros bollos.

As your experience and also confidence grows, you will certainly find that you have a lot more all-natural control over your diet and also adapt your diet regimen to your personal tastes gradually. Whether you wish to serve a dish that uses less or even more components or is a little bit essentially spicy, you can make straightforward modifications to achieve this objective. Simply put, start making your dishes in a timely manner. As for fundamental cooking abilities for newbies you don't require to learn them however just if you understand some easy cooking techniques.
This isn't a full overview to fast and also simple lunch dishes however its excellent something to chew on. Ideally this will obtain your imaginative juices moving so you can prepare tasty dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that's going to wrap it up for this special food Recipe of Award-winning Bollitos rellenos. Thank you very much for reading. I am confident you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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