Pastel Imposible (chocoflan)
Hey everyone, it's me, Dave, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Pastel Imposible (chocoflan). It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Pastel Imposible (chocoflan) is one of the most well liked of current trending foods on earth. It is simple, it's fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. Pastel Imposible (chocoflan) is something which I have loved my whole life. They're nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Pastel Imposible (chocoflan), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel Imposible (chocoflan) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pastel Imposible (chocoflan) is 14 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pastel Imposible (chocoflan) estimated approx 2 hrs.
To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can have Pastel Imposible (chocoflan) using 17 ingredients and 12 steps. Here is how you can achieve that.
#chocoflan1
Ingredients and spices that need to be Take to make Pastel Imposible (chocoflan):
- caramelo
- 200 gr azúcar blanco
- bizcocho
- 180 gr chocolate semiamargo
- 50 gr mantequilla
- 6 pzas huevo
- 100 gr azúcar blanco
- 120 gr harina suave
- 1/2 cda polvo para hornear
- 1 pizca sal
- 1 pizca bicarbonato de sodio
- flan
- 1 lata leche condensada
- 1 lata leche evaporada
- 6 pzas huevo
- 1 cda vainilla
- 1 cdita fécula de maíz
Steps to make to make Pastel Imposible (chocoflan)
- Ordenar tu mise & place.
- Derretir a fuego bajo los 200 gramos de azúcar para hacer un caramelo y verter en el molde de pastel. Toma en cuenta que debe tener un tono ligeramente dorado o color café como en las imágenes. Deja cristalizar mientras preparas el resto de ingredientes para el chocoflan.
- Derretir a baño María el chocolate con la mantequilla y reservar
- En un bowl vamos a batir los huevos con los 100 gramos de azúcar hasta que estén a punto de listón (esto es cuándo la mezcla ya tiene suficiente aire y no se baja tan fácilmente).
- Cuando los huevos ya estén a punto de listón, vamos a verter el chocolate derretido en forma de hilo y de forma envolvente para evitar sacar todo el aire de nuestra mezcla.
- Enseguida vamos a verter todos nuestros polvos(harina, polvo para hornear, bicarbonato y sal) de forma envolvente también.
- En una licuadora vamos a agregar todos los ingredientes para el flan y licuaremos.
- Agregaremos la mezcla del bizcocho sobre el caramelo ya cristalizado y enseguida agregamos la mezcla del flan como se muestra en las imágenes.
- No te preocupes si las mezclas se revuelven un poco, con la cocción cada una tomará su lugar. Vamos a cocer a baño María, y para esto taparemos el molde con papel aluminio y en una olla un poco más amplia que el molde, pondremos una base de vaporera o similar a la de la imágen, agregamos agua caliente de modo que cubra la base anterior y sobre la base colocamos el molde del chocoflan. Tapamos y cocemos durante 1 hora y 15 minutos, o hasta que al introducir un palillo este salga limpio.
- Revisamos e introducimos el palillo, si este sale limpio retiramos el pastel del fuego. De lo contrario dejamos cocer un poco más hasta que al volver a introducir el palillo, este salga totalmente limpio. Dejamos enfriar 15 minutos y pasamos un cuchillo pequeño por toda la orilla para despegar nuestro pan, como se muestra en las imágenes.
- Ya que nuestro chocoflan está casi frío, ponemos un plato encima del molde y giramos, para que al voltear lo el pan quede en la parte de abajo y el flan en la parte de arriba (como lo muestro en las imágenes).
- Refrigeramos una hora y posteriormente decoramos al gusto. Y listo. ¡ A disfrutar!
As your experience and also confidence grows, you will discover that you have extra all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet plan to your individual tastes in time. Whether you wish to offer a dish that makes use of fewer or even more components or is a little essentially hot, you can make easy changes to attain this objective. In other words, begin making your recipes in a timely manner. As for standard cooking skills for beginners you do not require to discover them but just if you master some simple cooking techniques.
This isn't a total guide to quick and very easy lunch dishes however its great food for thought. Ideally this will get your creative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing way too many heavy meals on your journey.
So that's going to wrap this up for this special food Easiest Way to Make Favorite Pastel Imposible (chocoflan). Thanks so much for reading. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment